Postet nga: 1 maji

Maqedoni: Marsh protestues për të drejtat e punëtorëve

“Të na vlerësojnë më shumë edhe ne punëtorëve edhe punën” .

Kaos në Paris, gurë e gaz lotsjellës mes protestuesve dhe policisë

Protestuesit në Francë kanë shkaktuar kaos në ditën e 1 majit.

Gjilan: 100 euro gjobë për ata që ndezin goma

Drejtoria e Inspekcionit në komunën e Gjilanit njofton qytetarët se ata që ndezin goma dhe gjësende të tjera për 1 Maj, do të ngarkohen gjobat në shumë...

Haradinaj pranon se ka shumë punë që të realizohen të drejtat e punëtorëve

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj sot për 1 Maj, në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve përmendi të arriturat dhe synimet e Qeverisë për ...

FOTO: Protesta e 1 Majit në Prishtinë

Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve në Kosovë u shënua me protestë të organizuar nga sindikatat që merren me mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve, ...

Të jetosh mes luksit të politikanëve me 150 euro rrogë

Dita e 1 majit i gjen punëtorët e kompanive të pastrimit në Kosovë me pabarazi të madhe shoqërore, me të hyra më të ulëta se paga minimale ...

VIDEO: 1 Maji, Kosova me numër shqetësues të vdekjeve në punë

Për dallim nga shumë vende të botës, ku Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve shfrytëzohet për protesta masive me kërkesa për pë...

Rrjeti i Grave të Kosovës proteston për ‘1 Maj’

Në Ditën Ndërkombëtare për të Drejtat e punëtoreve dhe punëtorëve (1 maji), Rrjeti i Grave të Kosovës sot do të protestojnë.