Postet nga: Çmimi i Naftës

Rriten çmimet e naftës pas zvogëlimit të sasisë së prodhimit

Çmimet e naftës kanë shënuar rritje të hënën, pasi Arabia Saudite ka thënë se do të zvogëlojë për një milion fuçi në ...

Ukraina: Çmimi tavan ndaj naftës ruse të ulet në 30 dollarë për një fuçi

Ukraina përshëndeti vendosjen e çmimit tavan ndaj naftës ruse prej 60 dollarësh për një fuçi, por tha se ky çmim duhet të ulet në 30 dollarë ...

BE një hap më afër kufizimit të çmimit të nafës ruse në 60 dollarë për fuçi

Bashkimi Evropian po i afrohet më shumë vendosjes së një kufiri të çmimit prej 60 dollarësh për fuçi për naftën ruse, një manovër e shumë...

Skadimi i vendimit për çmime tavan, ky është çmimi i derivateve të naftës sot

Pas skadimit të Vendimit për Rregullimin e Çmimeve të Produkteve të Naftës, çmimet sot në Kosovë sillen prej 1.69 euro deri në 1.72 euro për një litër naftë.

Ministria e Industrisë njofton se do të nxjerrë vendim të ri nëse rriten çmimet e derivateve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se vendimi për Rregullimin e Çmimeve të Produkteve të Naftës dhe Karburanteve të Ripërtërishme dhe masat ...

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Çmimi tavan për sot, nafta lirohet për një cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e ardhshme.

Çmimi i naftës sot, 1 cent më shtrenjtë se dje

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.