Postet nga: Donald Trump

Gjykata e Apelit refuzon kërkesën e Trumpit për të mos dorëzuar të dhënat për sulmin e 6 janarit

Një gjykatë amerikane apeli hodhi poshtë të enjten një kërkesë të ish-presidentit Donald Trump për të mos dorëzuar të dhënat e komunikimit para Komisionit të Pë...

Gjykata e Apelit bllokon publikimin e dokumenteve të Trumpit

Një Gjykatë e Apelit në SHBA refuzoi përkohësisht kërkesën e një komiteti - që po heton trazirat e 6 janarit në Kongres - për të pasur ...

Trump kritikon Bidenin për injorim të marrëveshjes Kosovë-Serbi

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, lëshoi një deklaratë gjatë ditës së sotme ku thuhet se “ambasadori i tij i dërguar” Richard Grenell ...

Refuzohet kërkesa e Trumpit për të bllokuar dokumentet për 6 janarin

Një gjykatëse federale në Shtetet e Bashkuara vendosi që komiteti i Dhomës së Përfaqësuesve, që po heton trazirat e 6 janarit në Kongres, mund të ketë qasje ...

Donald Trump do ta lansoj rrjetin e vet social pasi iu ndalua qasja në Twitter, Facebook dhe YouTube

Donald Trump e ka bërë publik lajmin për lansimin e rrjetit të tij social pasi qasja e tij u ndalua në janar nga rrjetet sociale Twitter, Facebook dhe ...

Trump hap rrjetin e tij social

Ish-presidenti i SHBA-së, Donald Trump ka njoftuar planet për të lëshuar në përdorim aplikacionin e tij të mediave sociale.

Trump i drejtohet gjykatës për llogarinë në Twitter

Ish -presidenti amerikan Donald Trump ka kërkuar nga një gjykatës federal që të urdhërojë kompaninë Twitter t'ia aktivizojë llogarinë e tij në këtë rrjet social.

Biden paraqet para OKB-së vizionin e tij për rolin e SHBA në botë

Në paraqitjen e tij të parë në cilësinë e Presidentit të Shteteve të Bashkuara, përpara Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara të martën, Joe Biden ...