Postet nga: Mitrovicë e veriut

Shpërthim afër elektro-distribucionit në veri të Mitrovicës

Dyshohet se një mjet shpërthyes është hedhur të enjten mbrëma rreth orës 22:40 në objektin e Elektro-distribucionit në veri të Mitrovicës.

Ministria e Kulturës dha mbi 100 mijë euro për pagat 20 pjesëtarëve të strukturave paralele

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka pagur mbi 100 mijë euro për pagat e 20 pjesëtarëve të “Mbrojtjes civile” në Mitrovicën e Veriut, gjatë vitit 2021.

Nuk ka shenja se do të mblidhet tatimi në pronë në Komunën Mitrovicës së Veriut

Komuna Mitrovicës Veriore, as në vitin 2021 nuk kishte filluar të grumbulloj të hyrat nga tatimi në pronë. Kjo për shkak se nuk është krijuar politikë për zbatimin ...

Komuna Mitrovicës Veriore pa auditor të brendshëm

Komuna Mitrovicës së Veriut nuk ka auditor të brendshëm, edhe pse plotësimi i kësaj pozite ishte paraparë në planin për vitin 2021, mirëpo shpallje të ...

Komuna Mitrovicës së Veriut pa plan vjetor për subvencionimin e OJQ-ve

Auditori i përgjithshëm gjeti se Komuna Mitrovicës së Veriut nuk kishte hartuar plan për subvencionimin e Organizatave Jo Qeveritare, përkundër se një plan i ...

Ia ndërron bravën e derës pasi i kishte 200 euro borxh

Një person ishte ankuar në Policinë e Kosovës pasi dikush i kishte ndërruar bravën e derës së banesës.

Policia sekuestron gëzhoja armësh dhe mjete piroteknike në Mitrovicë të Veriut

Policia ka njoftuar se mbrëmë rreth orës 23:30 në Mitrovicë të Veriut ka pasur grumbullim të personave ku dyshohet se janë përdorur mjete piroteknike dhe armë.

Raporti i Policisë së Kosovës për protestat e serbëve në Mitrovicë të Veriut dhe Graçanicë

Policia e Kosovës ka dhënë detaje për protestën e serbëve të mbajtur dje në Mitrovicë të Veriut dhe Graçanicë.