Postet nga: armët

Rreth 250 mijë armë pa leje në duar të kosovarëve

Qytetarët të cilët posedojnë armë pa leje cenojnë rendin dhe sigurinë publike, por mbi të gjitha rrezikojnë jetën e tyre.

Kryetari i Këshillit të Prindërve: Vetëm disa brisqe u janë gjetur nxënësve në Ferizaj

Kryetari i Këshillit të Prindërve, Jeton Demi i ka quajtur jo të drejta raportimet e mediave, rreth njoftimit të Policisë së Kosovës për konfiskimin e armë...

Policia u konfiskoi armë nxënësve, Komuna e Ferizajt: Nga 1 shtatori shkollat me sigurim fizik

Nga 1 shtatori i këtij viti shkollat e Ferizajt do të kenë sigurim fizik. 

Policia konfiskon arsenal armësh nga nxënësit në Ferizaj - Pamje

Policia e Kosovës ka konfiskuar arsenal armësh: Pistoleta, pushkë, thika e drogë gjatë një operacioni në afërsi të shkollave në Ferizaj. 

Gjermania ka prezantuar një granatëhedhës të ri automatik

Rheinmetall argumenton se SSW40 mund të sigurojë fuqi zjarri konkurruese në të gjitha terrenet dhe skenarët e konfliktit asimetrik.

Armëmbajtja, temë e nxehtë në politikën amerikane

Ligjvënësit amerikanë po përpiqen të arrijnë një marrëveshje lidhur me rregullat e armëmbajtjes pas vrasjeve të muajit të kaluar që lanë 21 të vdekur në një ...

Britania do të dërgojë raketa me rreze të gjatë në Ukrainë

Mbretëria e Bashkuar do të dërgojë raketat e para me rreze të gjatë në Ukrainë, pavarësisht kërcënimeve të Rusisë për Perëndimin.

Europol për furnizimet me armë: Të evitohen situata si në Ballkan

Në lidhje me furnizimet me armë në Ukrainë, Europol është shprehur me shqetësim, se furnizimet me armë nga BE drejt Ukrainës në plan afatgjatë mund të bien në ...