Postet nga: Semaforët

Pas raportimit të KALLXO.com, Komuna e Mitrovicës rregullon semaforët në qendër të qytetit

KALLXO.com raportoi sot, më 18.04.2024, për mosfunksionimin e semaforëve në Mitrovicë.

Semaforët në qendër të Mitrovicës jofunksionalë prej javësh, qytetarët ankohen për tollovinë në trafik

Mosfunksionalizimi i semaforëve në rrugën “Shemsi Ahmeti” e cila gjendet në qendër të Mitrovicës, po bën që në këtë pjesë të bëhet kaos ...

Mungesa e ndriçimit në rrugët e Vushtrrisë, shkak mos-definimi i përgjegjësisë mes Komunës dhe Ministrisë

Në Komunën e Vushtrrisë, përgjatë magjistrales Prishtinë-Mitrovicë, nata është krejt e errët për shkak se tash e një kohë nuk ka ndriçim publik.

Prishtinë, qytetari ngrohet nga qyngu i autobusit

Një qytetar ka shfrytëzuar qyngun e autobusit për t’u ngrohur.

Tollovi dhe ‘lëshim nervash’ për shkak të mosfunksionimit të semaforëve në Prishtinë

Pas ndaljes së semaforëve në udhëkryqin në afërsi të "Mensës së Studentëve" në Prishtinë janë krijuar kolona të automjeteve.

Semaforët afër shkollës ‘Ali Sokoli’, në Prishtinë ka një muaj që janë jashtë funksionit

Në rrugën “Fehmi Lladrovci”, afër shkollës së mesme të mjekësisë “Ali Sokoli”, në Prishtinë, nuk janë duke funksionuar seamforët rreth një muaj.

"Rrethrrotullimet shpëtojnë më shumë jetë se semaforët"

Këtu është një ide e diskutueshme që e kthen në kokë mendimin konvencional për sigurinë rrugore: semaforët shkaktojnë aksidente, rrisin ndotjen dhe do të ishim më mirë ...

FOTO: Semaforat kryesorë të Prishtinës, jashtë funksionit

Semaforët në udhëkryqin e qendrës së Prishtinës sot kanë qenë jashtë funksionit.