Postet nga: Festivali

Nis sot në Kino ARMATA festivali i filmit për kulturën malore

Festivali i filmit të malit, “Banff Kosovo 2020” nis sot në ora 19:00 në Kino ARMATA në Prishtinë. Gjatë këtij festival i cili mbahet  për dy ditë, më 7 dhe 8 tetor 2020, ...

Mbyllet edicioni i dytë i festivalit "Lahuta, okarina, polifonia" 

Festivali “Lahuta, okarina, polifonia” ka mbyllur sot edicionin e tij të dytë me diskutime rreth eposit dhe interpretim të lahutarëve shqiptarë. 

Anulohet Festivali Mbarëkombëtar i Teatrove në Ferizaj

Këshilli Drejtues i Teatrit “Adriana Abdullahu” në Ferizaj ka vendosur të anulojnë mbajtjen edicionit jubilar të 50-të të Festivalit Mbarëkombëtar të Teatrove për këtë vit.

‘Magjia e librit’ organizon Festival për Ditën Botërore të Fëmijëve 

Me rastin e 1 qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Shtëpia Botuese “Magjia e librit” ka ndërmarrë nismën për botimin e një libri ...

Fakulteti i Arteve themelon festivalin online të filmave studentorë 

Nga 5 deri më 10 maj 2020, Dega e Regjisë së Filmit të Fakultetit të Arteve të UP-së, “Hasan Prishtinë” në Prishtinë planifikon të organizojë edicionin  e 1-rë të “Festivalit online studentor”. 

COVID-19 shtyn mbajtjen e festivalit ‘FemArt 8’ për në tetor 

Qendra për Art dhe Komunitet, “Artpolis”, ka bërë të ditur se ka shtyrë organizimin e edicionit të 8-të të festivalit ‘FemArt 8’, për muajin tetor të këtij ...

Shtyhet Festivali Ndërkombëtar i Letërsisë - ‘Polip 2020’

Qendra Multimedia në Prishtinës ka njoftuar se ka shtyrë organizimin e Festivalit Ndërkombëtar të Letërsisë, ‘Polip 2020’, për në vjeshtë të këtij viti.

Skenderaj, anulohet festivali ‘Rapsodia shqiptare’

Komuna e Skenderajt ka anuluar ceremoninë e hapjes së Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar, "Rapsodia shqiptare", planifikuar të hapet sot në ora 16:00.