Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i drejtësisë, Naim Qelaj, në raportin 100 ditor të punës, të cilin ia ka dërguar Kryeministrit, në një faqe të veçantë i ankohet për mungesën e bashkëpunimit me ministrin dhe ka kërkuar mbështetjen e Haradinajt.

“Që nga emërimi në këtë pozitë, jam trajtuar me shumë respekt si nga Ministri, anëtarët e kabinetit dhe stafi tjetër i ministrisë. Por, ajo që nuk ka ndodhur është bashkëpunimi, të cilin unë me aq ngulm e kam kërkuar. Nuk e di arsyen pse ka ndodhur kjo”, thotë Qelaj.

Ai thotë se përveç emërimit si Koordinator Nacional Kundër Dhunës në Familje, që automatikisht i takon zv. Ministrit të Drejtësisë dhe prezantimit në mbledhjet e Qeverisë kur mungon Ministri, nuk i është ndarë asnjë sektor që ta udhëheqë apo nuk i është caktuar të jetë pjesë e ndonjë grupi, që siç thotë të jap kontributin e tij.

Ndërsa në raportin 12 faqesh të punës së tij, të cilin e ka siguruar KALLXO.com, ai ka renditur në formë kalendarike gjithë aktivitetin e tij.

Thotë që një dhjetor është takuar me Kabinetin e Ministrisë, më pas është takuar edhe me të gjitha departamentet në kuadër të MD-së dhe takime tjera me zyrtarë tjerë jashtë ministrisë.

Në raportin pesë faqesh të zëvendësministrit ka edhe gabime të shumta drejtshkrimore.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Naim Qelaj.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Pas pak mund të lexoni raportin e punës së zëvendësministrit Mustafa Grainca.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale