Postet nga: FSK

KFOR-i dhe FSK-ja e vlerësojnë stabile situatën e sigurisë në Podujevë

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi i Komunës së Podujevës (KKSB) ka mbajtur mbledhjen e rregullt në të cilën ka shqyrtuar situatën e ...

Garada Ceremoniale e FSK-së, ka ngritur flamurin shtetëror

Në 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, Garada Ceremoniale e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), ka ngritur flamurin shtetëror.

Gjeneral Rrahman Rama: Pjesëtarët e FSK-së do të shkojnë në mision paqeruajtës në Kuvajt

Pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës pritet që në mars të shërbejnë në mision paqeruajtes në Kuvajtit në kuadër të Gardës Kombë...

FSK demanton Policinë: Kërkimet për personin që dyshohet se ra nga Ura e Fshajt nuk janë ndërprerë

Ekipet e Kërkim Shpëtimit në ujëra të Gardës Kombëtare të Forcës së Sigurisë së Kosovës kanë njoftuar se edhe sot pavarësisht kushteve ...

Mbahet ceremonia e dërgimit të FSK-së dhe trupave amerikane në mision paqeruajtës

Në qytetin Xhonston të shtetit të Ajovas në SHBA është mbajtura ceremonia e organizuar me rastin e dërgimit të përbashkët të trupave nga Forca e Sigurisë Kosovë...

Kurti: Shërbimi ushtarak i detyrueshëm do të jetë 6 mujor, 3 muaj verës dhe 3 muaj dimrit

Albin Kurti, kandidat për kryeministër ka treguar për planet e Vetëvendosjes për shërbimin ushtarak të detyrueshëm.

Pjesëtarët e FSK-së po vazhdojnë kërkimin e qytetarit të humbur ditë më parë

Komandanti i Gardës Kombëtare, gjeneral brigade, Xhevahir Geci ka vizituar sot Ekipet e Kërkim Shpëtimit në ujëra përgjatë lumit të Drinit të Bardhë të ...

FSK vazhdon kërkimet për 50 vjeçarin që dyshohet se është hedhur nga 'Ura e Fshajt'

Ekipet e Kërkim Shpëtimit në Ujëra të Forcës së Sigurisë së Kosovës gjatë ditës së djeshme kanë filluar me operacionin e kërkimit pë...