Postet nga: naim qelaj

Avokati i Popullit: Pandemia ka thelluar edhe më tepër hendekun e pabarazisë sociale në vend

Avokati i Popullit, Naim Qelaj ka prezantuar raportin e punës gjatë vitit 2021, në një konferencë për media. Ai paraqiti, ndër të tjera edhe disa nga raportet e ...

Ekspozita “Na ishte njëherë që kurrë mos qoftë”, bashkon në Prishtinë Avokatët e Popullit të tri shteteve

Ekspozita “Na ishte njëherë që kurrë mos qoftë” për fëmijët e vrarë dhe zhdukur gjatë luftës së fundit në Kosovë, i ka bashkuar tri institucionet ...

Avokati i Popullit: Rastet e fundit ndaj komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptas - alarm për institucionet

Avokati i Popullit, Naim Qelaj, në emisionin “Kallxo Përnime” ka folur rreth dy incidenteve të fundit ndaj komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptas.

Fëmijët njoftohen me punën e Avokatit të Popullit në Ditën Universale për të drejtat e tyre

Institucioni i Avokatit të Popullit për nder të Ditës Universale të të drejtave të fëmijëve ka organizuar pritje për një grup të fëmijëve ...

Miratohet raporti vjetor i Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2020

Me 61 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës e miratoi raportin vjetor të Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2020.

Avokati i Popullit flet për pozitën e gruas gjatë Festivalit Multikulturor 2021

Avokati i Popullit Naim Qelaj ka thënë se pozita e gruas, përfaqësimi dhe angazhimi i saj në institucione lë shumë për të dëshiruar.

Avokati i Popullit raporton para Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Avokati i Popullit sot ka raportuar para Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, lidhur me procesin e rekrutimit për ...

Avokati i Popullit: Duhet të bëhet obligative barazia gjinore në institucione

Në pjesën e dytë të emisionit "Kallxo Pernime" po transmetohet debati për barazinë në qeverisje.