Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, është pritur në takim nga Presidentja e Parlamentit Evropian, Roberta Mensola. FOTO: Ilirjana Hoti/KALLXO.com

Osmani pritet në takim nga presidentja e Parlamentit Evropian, Roberta Mensola

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, është pritur në takim nga Presidentja e Parlamentit Evropian, Roberta Mensola.

Në këtë takim do të diskutojnë për bashkëpunimin ndërmjet Kosovës dhe PE-së, e më pas Osmani do të takojë edhe udhëheqësit e grupeve kryesore politike të përfaqësuara në Parlamentin Evropian.

 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, është pritur në takim nga Presidentja e Parlamentit Evropian, Roberta Mensola. FOTO: Ilirjana Hoti/KALLXO.com

Pas takimit, pritet të ketë konferencë për media.

Me ftesë të Mensolas, Osmani sot do t’i adresohet deputetëve të Parlamentit Evropian lidhur me arritjet e Kosovës dhe rrugën e saj drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian.

Presidentja Osmani sot do t’i adresohet Parlamentit Evropian