Postet nga: Kuvendi i Kosovës

Këta janë kandidatët e eliminuar nga gara për anëtarë të bordit të RTK-së (LISTA)

Komisioni ad hoc për zgjedhjen e anëtarëve të bordit të Radio Televizionit të Kosovës kanë eliminuar nga gara rreth 30 kandidatë për shkak se të një...

Kushtetuesja i vendos masën e përkohshme vendimit të Kuvendit për shkarkimin e 5 anëtarëve të KPMShCK-së

Gjykata Kushtetuese e Kosovës ka vendosur masën e përkohshme deri me 15 dhjetor të këtij viti ndaj vendimit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, pë...

Komisioni për Legjislacion miraton në parim projektligjin për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe të Konfiskuar

Komisioni për Legjislacion ka miratuar në parim projektligjin për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe të Konfiskuar.

Dallimet në poentimin e kandidatëve për bord të OShP-së: Vendorët nuk propozojnë asnjë grua

Asnjë grua nuk është rekomanduar për të qenë pjesë e bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit nga komisioni vendor i përbërë nga tre gjyqtarë: Hajriz Hoti nga ...

Konjufca takon ambasadorin e BE-së, pranon nga ai Raportin e Progresit  

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka pritur sot në takim shefin e Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, nga i cili ka pranuar Raportin e ...

Miratohet raporti vjetor i Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2020

Me 61 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës e miratoi raportin vjetor të Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2020.

Miratohet projektligji për dërgimin e FSK-së jashtë vendit

Me 63 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës ka miratuar Projektligjin për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë ...

Zemaj: Plotësim - ndryshimi i 15 ligjeve në sektorin e shëndetësisë është improvizim nga Qeveria

Deputeti nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Armend Zemaj ka thënë se sjellja e 15 ligjeve për plotësim - ndryshim në sektorin e shëndetësisë është më ...