Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se më 03.05.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Milloshevë (kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Milloshevë, Babin Movc, Gracë, Zekirja Rashit Rexhepi, “CALIFORNIA COMPLEX”SH.P.K-Njazi Miftari, Fitim Gjata “DAJA”N.T, AKTIVA SH.P.K KESH 2  Burim Selmani dhe Stanofc Kaqanollët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Trasing (kodi: 16100010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sllatinë e Vogël EU-BETON SH.P.K  Përparim Thaqi dhe YLLI MINERAL  SH.P.K  Edmond Shala, Fatmir Zymberi “Scan Color-JYSK” shpk, Korroticë e Epërme, Koroticë e Naltë te Kroi i Mbretit, Sankofc, Krivovë dhe Sllatinë e Madhe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shkarkueseve të mbitensionit dhe tërheqja e përçuesve në tri fusha.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (kodi: 53000004) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim shtylle në fshatin Strellc i Ulët.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .si dhe BRRE-SOWI KOSOVO L.L.C.  Central me Erë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – demontim, vendosja e shtyllave dhe evitimi i vërejtjeve.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Uglari (kodi: 60060016) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica, Kokaj

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.