Postet nga: “Z-Mobile”

Gjykata refuzoi propozimin e Telekomit për ekspertizë të re në rastin e përmbarimit milionësh me kompaninë Dardafon

Gjykata në Prishtinë me konkluzion ka refuzuar propozimin e Telekomit të Kosovës për një ekspertizë të re për rastin përmbarimor me kompaninë Dardafon. Bëhet fjalë ...

Telekomi kërkon t’i kthehen 30 milionë euro nga ‘Z-Mobile’

Rreth 30 milionë i ka humbur deri më tani “Telekomi i Kosovës” përball kompanisë private Dradafon (Z-Mobile) në procese gjyqësore.

Telekomi kërkon hetim për dyshimet për keqpërdorim të mbi 100 milionë eurove

Telekomi i Kosovës ka njoftuar se ka paraqitur kërkesë për fillim të hetimeve për dyshim të kryerjes së veprave të rënda penale në rastin me ...

Telekomi i Kosovës: Kemi qenë subjekt i një procedure gjyqësore shkelje serioze procedurale

Gjykata e shkallës së dytë ka nxjerr një aktvendim ku ka kthyer në pikën zero rastin mes Telekomit të Kosovës dhe kompanisë Dardafon (Z-Mobile).

Gjykata e Apelit e kthen në rigjykim rastin e Telekomit dhe “Z-Mobile”

Gjykata e Apelit ka kthyer në pikën zero rastin mes Ndërmarrjes Publike Qendrore “Telekomi i Kosovës” dhe kompanisë Dardafon (Z-Mobile).

Sa milionë euro mund të arrijë dëmi që mund t'i shkaktohet Telekomit nga kontrata me "Z-Mobile"?

Mbi 100 milionë euro mund të jetë dëmi që mund t'i shkaktohet Telekomit nga kontrata me kompaninë "Z-Mobile".

Telekomi deri më tani i ka paguar 30 milionë euro kompanisë "Z-Mobile" për Arbitrazhin e parë

Ushtruesja e detyrës së kryeshefes së Telekomit të Kosovës, Burbuqe Hana, ka thënë se deri më tani nga vendimi i parë i Gjykatës së Arbitrazhet në ...

Analiza e Telekomit për humbjen në Arbitrazh të dhjetëra miliona eurove nga paditë e kompanisë së Blerim Devollit

Telekomi i Kosovës, dikur kontribues i madh në buxhetin e Kosovës, tash e gjashtë vite punon me humbje, që sipas auditorit janë humbje milionëshe.