Postet nga: Bashkimi Evropian

Projekti i ri i BE-së do mbështesë përpjekjet në vaksinim në Ballkanin Perëndimor

Bashkimi Evropian në bashkëpunim me Bankën Botërore ka lansuar një projekt të ri rajonal me vlerë mbi 7 milionë euro për mbështetje të vaksinimit të sigurt ...

Vizat stagnojnë në Këshill të BE-së, premtohen në Kosovë

Liberalizimi i vizave është njëra prej çështjeve që iu premtua më së shumti qytetarëve të Kosovës ndër vite, por që ende mbetet i parealizuar.

Ambasada e Kosovës në Jerusalem, shpërfaqen dallimet mes SHBA-së, BE-së dhe Ligës Arabe

Paralajmërimi që Kosova do të hap ambasadën e saj në Jerusalem pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike me shtetin e Izraelit me 1 shkurt, ka nxitur reagime të ...

BE-ja ashpërson rregullat për hyrjen e vizitorëve

Bashkimi Evropian ka fuqizuar rregullat e tij për udhëtarët nga vendet që nuk janë anëtare të bllokut. Rregullat e reja lejojnë hyrjen vetëm të banorë...

Paralajmërimi për hapjen e ambasadës në Jerusalem, BE pret që Kosova të "mos e minojë perspektivën evropiane"

Bashkimi Evropian ka reaguar pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Kosovës dhe Izraelit si dhe paralajmërimit të Kosovës për ta hapur ambasadën në ...

BE diskuton për vaksinat për Ballkanin Perëndimor

Ministrat e Jashtëm të Bashkimit Evropian diskutuan të hënën në Bruksel për ndarjen e vaksinave për vendet e Ballkanit Perëndimor dhe ato të fqinjë...

BE propozon kufizime të reja në udhëtim

Komisioni Evropian propozoi një paketë të re masash për kufizimin e udhëtimeve, me qëllim frenimin e përhapjes së një lloji të ri të koronavirusit.

BE-ja u bën thirrje Kosovës dhe Serbisë të bashkëpunojnë për vaksinimin

Bashkimi Evropian u ka bërë thirrje Kosovës dhe Serbisë që të bashkëpunojnë për vaksinimin kundër koronavirusit.