Shijoni rrezet e pranverës në Shëngjinin e bukur me kompaninë Shpejtimi!

Në këtë fillim të sezonit të bukur të pranverës, kompania turistike Shpejtimi sjell përvojën e një fundjave të mrekullueshme në bregdetin e Shëngjinit.

Me ofertat e tyre të reja për nisje gjatë vikendit, ata po shpallin një mundësi për të zhytur veten në pamjet dhe kulturën e këtij destinacioni të mahnitshëm.

Nisjet organizohen çdo të premte dhe të shtunë, duke ju dhënë mundësinë për të eksploruar dhe relaksuar në një nga plazhet më të bukura të bregdetit Adriatik. Çdo detaj është zgjedhur me kujdes për të siguruar që udhëtimi juaj të jetë i mrekullueshëm dhe i paharrueshëm.

Ofertat përfshijnë zgjedhje të lirë për të qëndruar një natë ose dy në një nga resortet më të njohura në zonë, “TANUSHAJ”.

Udhëtimi me autobus është pjesë e ofertës, duke i dhënë mundësinë udhëtarëve të shijojnë pamjet e mahnitshme në rrugën e tyre drejt destinacionit. Përveç kësaj, mëngjeset dhe darkat janë pjesë e përfshirë në çmimin e ofruar, duke siguruar që ju të jeni të kënaqur me shijet e kuzhinës vendase.

Nisjet janë të organizuara në orë të përshtatshme për udhëtarët, duke filluar nga qytetet kryesore si Prishtina, Prizreni, Gjilani, Peja, dhe Gjakova.

Për ata që janë të gatshëm për të përjetuar aventurën dhe relaksimin në një nga destinacionet më të mahnitshme të Shqipërisë, kompania Shpejtimi është zgjedhja e duhur. Zgjidhni ofertën tuaj dhe merrni pjesë në një udhëtim që do të mbetet në kujtesën tuaj për një kohë të gjatë.

Rezervimi është i detyrueshëm dhe mund të bëhet në disa mënyra:

Online në faqen zyrtare të Kompanisë Turistike “Shpejtimi” në http://www.shpejtimi.net/.

Përmes email-it në adresën [email protected].

Nëpërmjet kontakteve telefonike ose në platforma mesazhesh si Viber dhe WhatsApp në numrat:

044/49 184 195

049/44 128 437

Për më shumë informacion dhe për të bërë rezervime, udhëtarët inkurajohen të kontaktojnë kompaninë turistike “Shpejtimi” përmes platformave të përmendura.

Ky udhëtim ofron një kombinim tërheqës të eksplorimit të kulturës dhe historisë së qyteteve të bukura të Stambollit dhe Sofisë, ndërsa gjithashtu mundëson edhe kohën për relaksim dhe argëtim në hotele të luksit.