Festo Fitër Bajramin me super ofertat e Kompanisë Shpejtimi!

 

Festa e Fitër Bajramit është një nga festat më të rëndësishme për komunitetin mysliman në të gjithë botën, dhe për ta festuar këtë rast të shenjtë në një ambient të veçantë dhe emocionues, Kompania Turistike Shpejtimi sjell disa oferta të mrekullueshme për udhëtimet tuaja.

Udhëtimet në destinacionet e prezantuara do të realizohen me që ofrojnë një eksperiencë të këndshme dhe të sigurt për udhëtarët. Kualiteti i autobusëve është një prioritet për ne dhe ne sigurohemi që të ofrojmë një standard të lartë për udhëtarët tanë.

Të gjitha ofertat përfshijnë akomodim në hotel , shëtitjet me autobus dhe asistencë gjatë udhëtimit.

Më poshtë gjeni ofertat për destinacionet Dubrovnik, Stamboll, Sofia, Ulqin, Tivat, Korfuz, Sarandë, Vlorë, Pogradec dhe Durrës.

Festo Fitër Bajramin me super ofertën e vikendit në Dubrovnik

Shijoni një natë magjike në qytetin e bukur të Dubrovnikut për vetëm 85€ për person në qendër të qytetit.

Festo Fitër Bajramin dhe haje një bakllavë në udhëtimin 4 ditësh në Stamboll dhe Sofia

Njihuni me kulturën dhe bukurinë e Stambollit dhe Sofisë për vetëm 135€ në hotelin e luksit NOVA PLAZA Prime & SPA 5* për 3 netë e 4 ditë, ose për vetëm 99€ për person për 2 netë e 3 ditë.

Festa e Bajramit me Fundjavën në Dubrovnik, Ulqin, Tivat

Kaloni një fundjavë të mrekullueshme në destinacione tërheqëse për vetëm 140€ për person për 2 netë e 3 ditë.

Festo Fitër Bajramin në vikendin fantastik 3 ditorë në KORFUZ dhe SARANDË

Njihuni me bukurinë e ishullit të Korfuzit dhe plazhet e mrekullueshme të Sarandës për vetëm 100€ për 2 netë e 3 ditë.

Festo Fitër Bajramin në vikendin fantastik 3 ditorë në Vlorë

Kaloni një fundjavë të mrekullueshme në Vlorë për vetëm 90€ në Hotel Regina City për 2 netë e 3 ditë.

Festo Fitër Bajramin në vikendin fantastik 3 ditorë në Pogradec-Hotel Enkelana

Njihuni me bukurinë natyrore të Pogradecit për vetëm 80€ për 2 netë e 3 ditë në Hotel Enkelana.

Festo Fitër Bajramin në fundjavë në Durrësin plotë diell

Kaloni një fundjavë të mrekullueshme në Durrës për vetëm 100€ në Hotel Bonita për 2 netë e 3 ditë.

Rezervimi është i detyrueshëm dhe mund të bëhet në disa mënyra të ndryshme:

Online në faqen zyrtare të Kompanisë Turistike “Shpejtimi” në http://www.shpejtimi.net/.

Përmes email-it në adresën [email protected]

Nëpërmjet kontakteve telefonike ose në platforma mesazhesh si Viber dhe WhatsApp në numrat:

044/49 184 195

049/44 128 437

Ju mirëpresim për të krijuar kujtime të paharrueshme në udhëtimet tuaja të Festës së Fitër Bajramit!