Për të gjithë ata që e duan modën, Prishtina Mall Fashion Week po vjen me stil pa limit dhe aktivitete të shumta!

Prishtina Mall Fashion Week është pa dyshim ngjarja më e shkëlqyer e modës që do të mbahet në datat 18, 19 dhe 20 prill 2024 në ambientet e Prishtina Mall.

Ky event do të sjellë stil pa limit dhe një gamë të gjerë të aktiviteteve për të gjithë adhuruesit e modës duke ju ofruar një eksperiencë të paharruar gjatë këtyre ditëve.

Në këtë fundjavë të mrekullueshme të Prishtina Mall Fashion Week, vizitorët do të përjetojnë një përvojë të re dhe tërheqëse me sfilata të trendeve të fundit të modës, muzikë, pije, shfaqje baleti dhe ngjarje të tjera interesante.

Po ashtu, në këtë event unik, më shumë se 50 brende botërore dhe vendore do të prezantojnë koleksionet e tyre, duke sjellë frymën e fundit të modës në Prishtinë dhe duke ofruar një atmosferë argëtuese dhe frymëzuese për të gjithë pjesëmarrësit.

Pra, bëhuni gati për t’u frymëzuar, magjepsur dhe zhytur në magjinë e modës.

Për më shumë informacione vizitoni faqen zyrtare të https://prishtinamall.com/