Njoftim për shqiptarët e Gjermanisë të cilët duan të udhëtojnë drejt Kosovës

Kompania e madhe shqiptare, Prishtina Ticket është kujdesur edhe këtë vit për shqiptarët që jetojnë në Gjermani, të cilët planifikojnë të vizitojnë familjarët në Kosovë gjatë verës.

Për të gjithë ata që dëshirojnë të udhëtojnë drejt Kosovës këtë mund të bëjnë nga Stuttgart, München, Hannover, Düsseldorf, Münster Osnabrück, Nürnberg, Berlin  dhe Memmingen.

Qytetarët përveç destinacioneve gjermane, gjatë gjithë vitit 2024 do të mund të rezervojnë biletat e udhëtimit në drejtim të qyteteve të tjera europiane si Basel, Ljubljana, Halmstad, Luxemburg.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.