Postet nga: Artikull i sponsoruar

Big Brother Vip Kosova dhe Big Brother Vip Albania në Artmotion

Artmotion vitin e ri 2023 nisë me një ofertë të jashtëzakonshme në mes të Janarit, për të gjithë te klientët e Artmotion, klientë të ri, që dëshirojnë ...

Superheronjtë lëshohen në objektin e Pediatrisë, argëtojnë fëmijët që po trajtohen në spital

Banka Ekonomike për të dytin vit me radhë mbështet aktivitetin e lëshimit me litar të superheronjve nga objekti i Klinikës Pediatrike.

Nuk ranë veç gjethet, po edhe çmimet!

Për javën e maraklive ju presin oferta me super zbritje në shumë produkte shtëpiake, pajisje kopshti, vegla pune e shumë çka tjetër.

Artmotion ripertrinë marrëveshjen - Champions League, Europa League, Conference league deri në vitin 2027

ARTMOTION vazhdon suksesshëm të bëjë diferencën në tregun vendor.

Kujtesa në çdo shtëpi!

Kujtesa si gjithmonë mendon për klientët e saj dhe sjell emocione dhe përjetime nga më të ndryshmet dhe për secilën moshë. Jep zgjidhje për ...

Me Artmotion je n'Plus!

Kompania më e madhe në vend për shpërndarjen e shërbimeve mediale dhe internetit ARTMOTION, këtë tetor ka plasuar në treg tri pako të parezistueshme të cilat ...

Swinto - platforma që po ofron shërbime financiare pa asnjë komision për përdoruesin

Në kohën kur shërbimet financiare në vend janë të kushtueshme ose të paqasshme për disa segmente shoqërore, Swinto ka lansuar platformën e saj. Swinto nuk ë...

Fillon instalimi i njehsorëve të Termokos

Ngrohtorja më e madhe në Kosovë “Termokos”, që furnizon një numër gjithnjë në rritje të konsumatorëve, tashmë ka filluar projektin madhor të instalimit të sistemit të ri të ...