Rezervo tani udhëtimin drejt Lubjanës për vetëm 99 euro

Kur jemi në prag të muajit mars, kompania e madhe shqiptare Prishtina Ticket, ka rezervuar oferta speciale për udhëtime në destinacionet kryesore të Europës.

Gjatë muajit mars, do të keni mundësi të përfitoni nga oferta pranverore dhe të udhëtoni në drejtim të qytetit të bukur të Lubjanës për vetëm 99 euro.

Ofertat promocionale përfshin nisjen nga Prishtina me datën 29.03.2024, derisa në çmim përfshihet;

📌 Free Check-in

📌 Carry on Bag 6 kg

📌 Baggage 20 kg

Pse duhet ta vizitoni Lubjanën?

Lubjana, kryeqyteti i Sllovenisë, është një destinacion i mahnitshëm për ta vizituar. Në qendër të qytetit ndodhet Katedralja e Shën Nikollës, një ndër pamjet më tërheqëse historike. Rruga e Kalasë (Castle Hill) ofron pamje të mrekullueshme të qytetit dhe lumit Ljubljanica, duke u bërë një pikë kryesore për udhëtimin.

Një nga gjërat më të veçanta për Lubjanën është atmosfera e saj e qetë dhe e pastër. Lumi Ljubljanica qarkullon përgjatë qytetit dhe shtohet në bukurinë natyrore dhe urbane të qytetit. Me kanalet e vogla dhe urat e shumta që e kalojnë, qyteti ofron një atmosferë romantike dhe relaksuese, e cila bën që vizitorët të ndjehen rehat.

Lubjana është një qytet i bukur dhe i mahnitshëm që vlen të vizitohet për aventurierët dhe për ata që janë të interesuar për historinë, arkitekturën dhe bukuritë natyrore.

Qytetarët përveç Lubjanës, gjatë gjithë vitit 2024 do të mund të rezervojnë biletat e udhëtimit në drejtim të 11 qyteteve të tjera europiane si: Basel, Stuttgart, Düsseldorf, Nürnberg, München, Münster Osnabrück, Berlin Brandenburg, Växjö-Smaland, Halmstad, Luxemburg, Memmingen dhe anasjelltas.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.