Postet nga: akp

Kurti kërkon nga AKP-ja të pezullojë vendimet për privatizim, shitje dhe qiradhënie

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, i ka kërkuar Bordit të drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) që të pezullojë çdo vendimmarrje që ka të bëjë ...

Likudimi i ish-RTP-së, AKP fton kreditorët e mundshëm të dorëzojnë dëshmitë deri më 15 mars

Pas fillimit të likuidimit të Ndërmarrjes Shoqërore "Radio Televizioni i Prishtinës", Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka ftuar të gjithë ata që pretendojnë se kanë të drejtë ...

Kurti i reagon Bordit të AKP-së, kërkon që mos të vazhdojë me privatizime tjera

Kandidati për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se Bordi i Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP), po tenton të filloj një vëlë ...

Sejdiu: Kosova e ka për borxh ta rishikojë procesin e privatizimit

Ish-presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, në një intervistë për KALLXO.com ka deklaruar se Kosova e ka për borxh të bëjë rishikimin e plotë të procesit ...

Nënshkruhet kontrata 500 mijë euro për përfaqësimin e AKP-së në arbitrazh

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka nënshkruar kontratë në vlerë 500 mijë euro për angazhimin e një firme ligjore për përfaqësimin e saj në arbitrazh.

Shtyhet mbledhja për vendimin se kujt do t’i jepet Hotel Grandi

Komisioni ndërministror për Investime Strategjike e ka shtyrë mbledhjen e sotme, në të cilën pritej të marrin raportin e ekspertëve mbi 3 ofertat për “Grand Hotel”.

Anëtari i bordit të AKP-së thotë se kjo agjenci nuk bën shpenzime në luks

Anëtar i bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit ,Hajzer Salihu, e ka paraqitur sot raportin Agjencisë për vitin 2019 para Komisionit Parlamentar për Buxhet dhe Transfere.

Kompanitë e lidhura me Devollin dhe "Bau Holding" mësyjnë "Grand Hotelin"

Një nga ndërtesat më ikonike të Prishtinës, hoteli “Grand Hotel” ka mbetur në mëshirën e investimeve potenciale. Momentalisht ky hotel është nën menaxhimin e Agjencisë ...