“Trepça” në Qeverinë Kurti – LIVE

Në “Kallxo Përnime” po transmetohet emisioni që shpërfaq kushtet e rënda të punës në minierën e Stan Tërgut.

Çfarë premtonte Albin Kurti për “Trepçën?

Pse menaxhmenti i “Trepçës” nuk arriti t’i sigurojë rrogat e minatorëve me kohë?

Çfarë rrëfejnë minatorët për kushtet dhe sigurinë në punë?

Pse u shkarkua bordi mbikëqyrës i “Trepçës”?

Rrëfime ekskluzive nga miniera, rreth 800 metra nën tokë.

.