Postet nga: qeveria kurti

Halimi: Qeveria Kurti të prezantojë platformën për dialogun me Serbinë

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës dhe kryeministri Albin Kurti ta prezantojë platformën në lidhje me dialogun me Serbinë.

PSD-ja e shndërron në “sallë dasmash” objektin e Qeverisë

Aktivistë të Partis Socialdemokrate (PSD) kanë ndërmarrë sot edhe një aksion protestues kundër Qeverisë së drejtuar nga Albin Kurti.

Miratohet nisma për heqjen e lejeqendrimit të përkohshëm për shtetasin e Shqipërisë

Qeveria e Kosovës ka miratuar projektmarrëveshjen për heqjen e lejeqëndrimit të përkohshëm për shtetasit e Shqipërisë.

Gërvalla - Schwarz: Kemi premtuar punë dhe jo fjalë

Ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla Schwarz përmes një postimi në facebook ka renditur premtimet e realizuara të Qeverisë Kurti duke thënë ...

Sot mblidhet qeveria

Sot pritet të mbahet mbledhje e radhës e kabinetit qeveritar.

Cili është programi ekonomik i Qeverisë Kurti?

Programi qeverisës 61-faqësh i Qeverisë Kurti e ka prioritet menaxhimin e pandemisë COVID-19 dhe ringjalljen ekonomike.

Cilat ligje për arsimin do të iniciohen nga Qeveria në vitin 2021?

Qeveria e Kosovës më 7 maj, pos programit qeverisës, ka miratuar edhe programin legjislativ për vitin 2021.

Qeveria Kurti anulon konkursin e Qeverisë Hoti për bordin e Postës dhe Hidromoravës

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të anuloj konkursin për drejtorët e Bordeve të dy Ndërmarrjeve Publike.