Postet nga: Trepça

Cilat janë ndërmarrjet që do të transferohen në Fondin Sovran sipas grupit të ekspertëve?

Korporata Energjetike e Kosovës, Posta e Kosovës, Telekomi i Kosovës, ndërmarrjet si Trainkos, Infrakos, Iber-Lepenci e Trepça do të transferohen në fazën fillestare në ...

Suspendohet drejtori i Administratës dhe një zyrtar në Trepçë

Kryeshefi i Ndërmarrjes Publike “Trepça”, Enis Abdurrahmani ka suspenduar drejtorin e Administratës, Besim Haxhiu dhe një zyrtar të burimeve njerëzore.

Rreth 130 minatorë të Trepçës mbesin të ngujuar, shkak rryma

Rreth 130 minatorë kanë mbetur të ngujuar në minierën e Trepçës, për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike.

Kriza energjetike, “Trepça” pagoi mbi 600 mijë euro faturën e rrymës në muajin korrik

Në muajin korrik, Ndërmarrja Publike “Trepça” ka shpenzuar energji elektrike në vlerë 665 mijë euro. Vlera e kësaj fature është rreth 8-fish më e madhe krahasuar me muajin ...

Vëllai i resë së kryesuesit të Bordit të ‘Trepçës’ zgjedhet Sekretar i Ndërmarrjes

Ndërmarrja Publike “Trepça” që nga 15 korriku i këtij viti ka zgjedhur Fisnik Tmavën, Sekretar të ri të Ndërmarrjes. Vlerësimin dhe vendimin për zgjedhjen ...

‘Trepca’ nuk i pagoi 9 milionë euro të Trustit punëtorëve të saj

Ndërmarrja Publike “Trepça” u ka hic më pak se 9 milionë euro borxh punëtorëve të saj.

Mikullovci: Kam punuar në njësinë e Trepçës në veri, që udhëhiqet nga serbët

Kryesuesi i bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP), Nazmi Mikullovci, në deklarimin e pasurisë së vitit 2021 figuron se merr 5 mijë euro vjetore nga Trepça Enterprice, njësi kjo ...

Ylli mposht edhe në ndeshjen e dytë Trepçën, një fitore larg titullit

Golden Eagle Ylli ka shënuar fitore ndaj Trepçës në udhëtim 46:60 (6:22, 12:17, 15:11, 13:10).