Postet nga: Fushë Kosovë

Komuna e Fushë-Kosovës konfirmon 3 raste me COVID-19

Komuna e Fushë-Kosovës ka publikuar para pak minutash një informatë të re rreth të infektuarve me coronavirus nga kjo komunë.

Fushë Kosova ndan 404 mijë euro për luftimin e COVID-19

Komuna e Fushë Kosovës ka njoftuar se ka ndarë 404 mijë euro si masë për luftimin e COVID-19.

Fushë Kosovë, pronarët e lokaleve shkelin vendimet kundër coronavirusit

Tri raste të ndara janë raportuar në Policinë e Kosovës, ku pronarët i kanë hapur lokalet e tyre në Fushë Kosovë, ndonëse me vendim të Qeverisë kjo ë...

Të varfër dhe pa mbështetje: Romët, ashakalitë dhe egjiptasit presin dorën e shtetit

Më 13 mars edhe në Kosovë, si në shumicën e vendeve të botës, u shfaqën rastet e para të virusit COVID-10.

Pëlcet gypi i ujit në Bresje të Fushë Kosovës, mbetet pa furnizim një rrugë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se para pak çastesh ka shpërthyer një gyp i ujit në Bresje të Fushë Kosovës.

Pëlcet tubi, një pjesë e Fushë Kosovës mbetet pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka bërë të ditur se sot në orët e hershme të mëngjesit ka pëlcitur tubi i ujit me diametë...

VIDEO: Duartrokitje falënderuese për mjekët, policët dhe zjarrfikësit nëpër qytetet e Kosovës

Përderisa gjatë sitës së sotme në Kosovë numri i të prekurve me coronavirus ka shkuar në 9, Qeveria e Kosovës ka shpallur gjendje emergjente për shëndetin ...

Fushë Kosovë, arrestohet hajni i kabllove

Policia ka arrestuar një person, i cili dyshohet se të hënën kishte vjedhur kabllo të rrymës. Rasti ka ndodhur në Fushë Kosovë.