Postet nga: freedom house

Reagon Haradinaj pas raportit të Freedom House që e etiketon si figurë të lidhur me krim të organizuar dhe korrupsion

Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka reaguar pas raportit të organizatës Freedom House, sipas të cilit ai dhe ish-presidenti Hashim Thaçi etiketohen si figura të lidhura me krimin ...

Freedom House: Thaçi e Haradinaj, figura të lidhura me krimin e organizuar dhe korrupsionin

Ish-presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe ish-kryeministri Ramush Haradinaj janë etiketuar nga organizata ‘Freedom House' si figura të lidhura me krimin  e organizuar dhe korrupsionin në vend.

Freedom House: Ndikimi politik mbi mediat mbetet në nivele shqetësuese

Organizata amerikane ‘Freedom House’ ka vlerësuar se ndikimi politik mbi median në Kosovë është i nivelit shqetësues.

Freedom House përmend ndikimin e Serbisë në veri, dhe rolin e Listës Serbe

Ndikimi i Serbisë dhe prezenca e pakët e institucioneve kosovare në veri të vendit, janë përmendur edhe këtë vit në raportin e organizatës amerikane “Freedom House” ...

Freedom House: Korrupsioni dhe kapja e shtetit janë të përhapura, kuadri institucional për t'i luftuar është i dobët

Kosova është vlerësuar dobët në iniciativat e saj për të luftuar korrupsionin dhe kapjen e shtetit.

Freedom House: Kosova – shënon përparim në shkallën e demokracisë

Në raportin e organizatës “Freedom House” për Vendet në Tranzicion, i publikuar të mërkurën, Kosova radhitet sërish në grupin e regjimeve hibride/demokraci tranzicionale.

Freedom House: Demokracia në Shqipëri pa përparim, regjim hibrid

Sipas raportit më të fundit të organizatës “Freedom House” për Vendet në Tranzicion, Shqipëria nuk ka pësuar asnjë ndryshim në pikë, krahasuar me një vit më ...

Freedom House: Kosova shënon kthim mbrapa në demokratizim

Për herë të parë pas pesë vjetëve, Kosova ka shënuar kthim mbrapa në raportin e organizatës ndërkombëtare Freedom House, për demokratizimin e vendeve.