Postet nga: Ibrahim Januzi

Rreth 100 minatorë të Trepçës hyjnë në grevë, parashtrojnë tri kërkesa

Rreth 100 minatorë në minierën e Stan Tërgut kanë hyrë sot në grevë në horizontin e 10-të.

Horizontet pa shpresë

Gjiganti metalurgjik, që dikur kishte nam në gjithë Ballkanin Perëndimor, sot përballet me mungesë të investimeve nga shteti i Kosovës. Makineritë e vjetruara e mungesa e pjesë...

“Trepça” në Qeverinë Kurti – LIVE

Në "Kallxo Përnime" po transmetohet emisioni që shpërfaq kushtet e rënda të punës në minierën e Stan Tërgut.

Minatorët e ‘Trepçës’ bojkotuan për disa orë sot punën, shkak rrogat

Disa minatorë në “Stan Tërg” sot kanë ndërprerë punën pasi për një pjesë të tyre nuk u ekzekutuan pagat.

Pakënaqësitë me menaxhmentin, minatorët e Trepçës mbajnë tubim

Lidhur me vendimet e fundit të menaxhmentit të Trepçes për mosrealizimin meditjeteve të minatorëve që mbajtën grevën, si dhe për kushtet e punës, ë...

Januzi: Minatorët e “Trepçës” pritet të ndëshkohen nga menaxhmenti për ditët e grevës

Minatorët e “Trepçës”, të cilët kishin hyrë në grevë nga 10 gushti, në shenjë proteste për mosrealizimin e pagave të korrikut, pritet të ndëshkohen nga menaxhmenti ...

Vonesa e pagës për këtë muaj, minatorët e 'Trepçës' protestojnë me grevë

Paga e muajit të kaluar nuk doli me kohë për mbi 1,200 minatorët e Ndërmarrjes Publike “Trepça”.

Shpejt pritet të dalin të gjithë minatorët e bllokuar në minierën e Trepçës

Kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të Trepçës, Ibrahim Januzi, për KALLXO.com ka thënë se për pak minuta do të nxirren edhe 10 minatorë...