Postet nga: Bahri Hyseni

Dyshime për keqpërdorime në “Trepçë”, dorëzohen dosje në organet e hetuesisë

Besim Imeri, udhëheqës i Njësisë për Monitorimin e Ndërmarrjeve Publike në Ministrinë e Ekonomisë, ka thënë se ka dyshime për korrupsion në “Trepçë”.

Sot zgjidhet kryesuesi i ri i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Këshilli Prokurorial i Kosovës sot pritet ta zgjedhë kryesuesin e ri.

Kryesuesi i KPK-së prezantoi punën 1 vjeçare

 

Ministri Selimi: Me reformën në drejtësi synohet ngritja e llogaridhënies dhe profesionalizmi

Ministri Drejtësisë, Selim Selimi, ka thënë se reforma në drejtësi synon llogaridhënien, efikasitetin e profesionalizmin e sistemit gjyqësor dhe prokurorial.

EULEX prezanton raport nga monitorimi i sistemit të drejtësisë

EULEX-i prezantoi raportin e parë publik të Monitorimit Sistematik dhe Tematik të Drejtësisë.

Emërohet ushtruesi i detyrës i Kryeprokurorit të Gjakovës

Në takimin e 184-të Këshillit Prokurorial të Kosovës, prokurori në Prokurorinë e Gjakovës, Ali Uka, është emëruar si ushtrues të detyrës së Kryeprokurorit në po ...

Dënohen me nga 6 mijë euro anëtarët e bordit mbikëqyrës të “Trepçës”, nuk zbatuan vendimin e Inspektoratit të Punës

Katër anëtarët e bordit të përkohshëm mbikëqyrës të ndërmarrjes “Trepça” janë gjobitur me nga 6 mijë euro nga Inspektorati i Punës ...

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial me 95 mijë eruo para të gatshme në banka

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni në deklarimin e pasurisë në Agjencinë kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar se si pasuri të pa-luajtshme posedon dy shtë...