Postet nga: Prona

Komuna e Mitrovicës Jugore miraton propozimet për këmbimin dhe dhënien në shfrytëzim të disa pronave

Kuvendi komunal i Mitrovicës së Jugut gjatë mbledhjes së mbajtur sot ka miratuar propozim vendimin me anë të secilit një pronë e kësaj komune është këmbyer me ...

Qemajl Sokoli, letër të hapur drejtuar pushtetarëve për Radiotelevizionin e Prishtinës

Qemajl Sokoli, producent dhe kryetari i Këshillit Grevistë të Punëtorëve të Radiotelevizionit të Prishtinës (RTP) u ka drejtuar një letër të hapur krerëve të ...

Qytetari ankohet se projekti i Komunës së Prishtinës ia bllokon qasjen në shtëpinë e tij

Shumë shpejt shkrimtari Reshat Sahitaj po pretendon se do të mbetet i bllokuar në pronën e tij, pa mundësi dalje në rrugën “Nekibe Kelmendi”, në Lagjen "Prishtina ...

Vazhdohet edhe për një vit udhëzimi administrativ për regjistrimin e pronës në emër të dy bashkëshortëve

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotme ka shqyrtuar dhe miratuar projekt-udhëzimin administrativ për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ nr.03/2016 për masat e ...

Prishtinasi arrestohet pasi sulmoi vëllain e tij për pronë

Gjatë ditës së djeshme policia në Prishtinë ka hapur një rast për sulm fizik.

Afër 10 vite në Gjykatë për një lokal me garazhë

 

VIDEO: Qytetari thotë se Komuna e Prishtinës tokën e tij ia fali Policisë

Sabit Gori, nga Prishtina po pretendon se Komuna e Prishtinës, tokën e tij që gjendet në Lagjen ‘Kodra e Trimave’, ia ka dhënë Policisë së Kosovës, ...

Lapidari i dëshmorëve në Prapashticë do vendoset në pronën e djemve të Isa Mustafës

Rreth 30 kilometra larg qytetit të Prishtinës gjendet fshati Prapashticë.