Postet nga: minatorët

Minatorët bojkotojnë punën, nuk i kanë marrë ende rrogat

Afër 350 minatorë të kombinatit Trepça sot kanë refuzuar që të hyjnë në minierë për të punuar.

VIDEO - Minatorët e Trepçës në grevë për shkak të pagave

 

Minatorët e Trepçës në grevë

Minatorët e Kombinatit metalurgjik Trepça në Kosovë të hënën kanë hyrë grevë.

Minatorët e Artanës në fund të vitit bëhen me kuzhinë dhe mensë të re

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka nënshkruar marrëveshjen për financimin e kuzhinës dhe mensës për minatorët e minierës së Artanës.

Haradinaj: Duhet të skuqemi për situatën e Trepçës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në manifestimin e 30-vjetorit të grevës të minatorëve tha se duhet t’i vijë “marre që e kanë lënë Trepçën ...

Tri dekada nga greva e minatorëve të Trepçës

Para 30 vjetëve minatorët e Trepçës kishin filluar grevën e urisë për të mbrojtur Kosovën nga regjimi i Sllobodan Millosheviqit, duke shënuar kështu ...

Nderohen me mirënjohje minatorët e grevës së vitit 1989

Në shënimin e 30 vjetorit të grevës së minatorëve të Trepçës, kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, së bashku me ministrin e Zhvillimit Ekonomik, ...

Minatorët e 'Trepçës nuk marrin rrogë të plotë

Rreth 1300 minatorë të kombinatit metalurgjik "Trepça" kanë marrë vetëm 60% të pagës të mërkurën, për shkak të siç thuhet, mungesës së mjeteve të nevojshme.