// E enjte ORA 20:20

44

10 Tetor 2014

Intervistë me Samuel Zhbogar – Pjesa 2

Life in Kosovo

NDËRLIDHUR

Maqedonia
 

Java e ardhshme vendimtare për Maqedoninë

Maqedonia mbylli disa çështje të ndejshme, dhe prandaj edhe krahas skepticizmit të Francës duhet të marrë datë për fillim të bisedimeve me Bashkimin Evropian, mendon zëvendës-kryeministri për eurointegrime Bujar Osmani. Në intervistën e dhënë për TV21, ai tha se Maqedonia ka punuar shumë në këtë drejtim dhe prandaj javën tjetër pret vendim pozitiv nga Brukseli. […]

raporti i auditorit
 

Auditori: Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale me plot shkelje

Raporti i Auditorit për vitin 2017 kishte gjetur se në Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale, në dy raste nga mostrat, bartësit e licencave për shfrytëzimin e pasurisë minerare nuk kanë raportuar mbi aktivitetet e shfrytëzimit, si detaje të sakta për tonazhin, vëllimin, përbërjen, shkallën dhe vlerën e mineraleve të prodhuara. “Neni 34 i […]

AKK
 

Auditori thotë se AKK nuk i ka protokolluar faturat

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, nuk i ka protokolluar faturat e pranuara gjë e cila rrit rrezikun e humbjes apo pagesës së dyfishtë të të njëjtës faturë. Kjo e gjetur është bërë nga Zyra Kombëtare e Auditimit, ku thuhet se sipas rregullës financiare nr. 01/2013, të gjitha faturat të cilat pranohen/protokollohen duke i zbatuar procedurat e […]

Dokumentet e gjendjes civile
 

Lëmshi me çmimet e dokumenteve të gjendjes civile nëpër komunat e Kosovës

Secila nga 38 komunat e Republikës së Kosovës është përgjegjëse për përcaktimin e çmimeve të dokumenteve të gjendjes civile. Me vendim të Kuvendit Komunal të secilës komunë përcaktohen taksat për shërbimet që ofrohen nga niveli lokal për qytetarët. “Prandaj kjo çështje, përcaktimi i taksave është në përgjegjësinë e komunave të Republikës së Kosovës”, thuhet në […]

TË FUNDIT

Maqedonia
 

Java e ardhshme vendimtare për Maqedoninë

Maqedonia mbylli disa çështje të ndejshme, dhe prandaj edhe krahas skepticizmit të Francës duhet të marrë datë për fillim të bisedimeve me Bashkimin Evropian, mendon zëvendës-kryeministri për eurointegrime Bujar Osmani. Në intervistën e dhënë për TV21, ai tha se Maqedonia ka punuar shumë në këtë drejtim dhe prandaj javën tjetër pret vendim pozitiv nga Brukseli. […]

Kuvendi zgjedhor i AKK
 

Këta janë anëtarët e Këshillit Drejtues të AAK-së

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës sot ka mbajtur Kuvendin e VIII zgjedhor ku përsëri është rizgjedhur kryetar Ramush Haradinaj. Përvec votimit për kryetar partie, në këtë Kuvend zgjedhor u votua edhe për Këshill Drejtues të partisë. Ky Këshill do t’i ketë 73 anëtarë. AAK përmes një njoftimi për media ka bërë publik listën e 73 […]

varroset gazmend sinani
 

I jepet lamtumira basketbollistit Gazmend Sinani

Familjarë, miq dhe kolegë i dhanë lamtumirën e fundit basketbollistit Gazmend Sinani. inani u varros në varrezat e reja në Dragodan. Përfaqësuesi i Kosovës në basketboll ka vdekur si pasojë e një aksidenti rrugor në Gjakovë. Në po të njëjtin aksident lëndime trupore kanë pësuar edhe Granit e Fisnik Rugova, Altin Morina dhe fizioterapeuti i […]

Tash

NA NDIQNI

Autori e nxjerr në shitje logon e FFK-së, çmimi fillestar 10 mijë euro

by Taulant Osmani
NA NDIQNI

Send this to a friend