Postet nga: Besian Mustafa

LDK propozon reduktim të akcizës dhe TVSH-së për 3 muaj

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) Besian Mustafa në seancën ku po zhvillohet debati parlamentar për masat që duhet të ndërmerren për të ndihmuar ...

Besian Mustafa: Tërheqja e mjeteve nga Trusti është kërkesë e qytetarëve

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Besian Mustafa në seancën ku po shqyrtohet projektligji për tërheqjen e një pjesë të Trusti-t tha se kjo do t’...

Besian Mustafa tregon çka u diskutua në konventën programore të LDK-së

Zhvillimi ekonomi, politikat fiskale, arsimi e shëndetësia kanë qenë disa nga temat që janë diskutuar në konventën programore të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK).

Mustafa: Qeveria Kurti po i jep pak rëndësi temës së rritjes së çmimeve

Deputeti nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Besian Mustafa gjatë senacës plenare të Kuvendit të Kosovës ka thënë se qeveria Kurti po i jep ...

Mustafa: Qeveria qysh në pranverë ishte e njoftuar se çmimi i energjisë elektrike do të rritet

Lidhja Demokratike e Kosovës ka mbajtur një konferencë për media lidhur me mundësinë e rritjes së çmimit të energjisë elektrike në Kosovë.

Deputeti Mustafa shpreh shqetësimet për rritjen e çmimeve në produktet elementare

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës Besian Mustafa, tha se ka rritje të çmimeve në produktet elementare nga ushqimi, veshmbathja, energjia veçanërisht tek çmimet e naftës ...

Besian Mustafa - Qeverisë: Falni gjobat e mos i punësoni nipat, ata lëreni për zijafete

Besian Mustafa, deputet i Lidhjes Dekokratike të Kosovës, tha se qytetarët e bizneset janë dëmtuar financiarisht gjatë pandemisë.

Mustafa - Muratit: Ministër ulu dhe urgjentisht ofro zgjidhje

Besian Mustafa nga Lidhja Demokratike e Kosovës ka kritikuar Qeverinë Kurti, për vaksinimin e të moshuarve me vaksinën kundër COVID-19, shtesat e pagave të pensionistëve, ...