Postet nga: Gjyqi

Shtyhet përsëri seanca për gazin lotsjellës

Seanca e paraparë që të mbahej sot ndaj të akuzuarve ish deputetëve Haxhi Shala dhe Ismaijl Kurteshi është shtyrë përsëri për shkak se përfaqësuesi ...

Aktivistët për të drejtat e grave deklarohen në gjykatë: Qëllimi jonë është të japim mesazh për të ndaluar dhunën

Tre të rinjtë B.D, E.A dhe A.H, aktivistë për mbrojtjen e të drejtave të vajzave dhe grave, sot u deklaruan në Gjykatën e Mitrovicës ...

Saga gjyqësore e veteranëve të rremë të luftës në Kosovë

Akuzat e prokurorisë se mijëra njerëz që kurrë nuk ishin pjesëtarë të Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës ishin regjistruar në mënyrë të rreme si veteranë lufte, ...

Avokatja kërkon përjashtimin e Prokurorisë së Prizrenit dhe prokurorit në rastin e Iran Badallit

Në gjykim ndaj të akuzuarit Iran Badalli, mbrojtësja e tij Ermira Gavazaj-Gutaj ka paraqitur kërkesën për përjashtimin e prokurorit të rastit dhe Prokurorisë së Prizrenit ...

Anulohet përsëri seanca për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Seanca në të cilën pritej të dëshmonin edhe disa dëshmitarë në lidhje me vrasjen e Oliver Ivanoviqit, e cila do të mbahej nesër më 17 shtator, është ...

Gjykata mbyll për publikun dhe mediet, deklarimet e dëshmitarëve në rastin e “Burdushit”

Në gjykimin ndaj të akuzuarit Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”, gjykata ka marrë vendim që të mos bëhet publikimi i dëshmive të dëshmitarëve deri në ...

Foto: HTV / IMS

Sot merret vendimi për shoferin që dyshohet se shkaktoi vetaksidentin në Kroaci

Shoferi që dyshohet se e ka shkaktuar aksidentin e së dielës në autostradën afër Slavonski Brod në Kroaci, në të cilin 10 njerëz kanë vdekur, dje është ...

Rasti Salih Mustafa, sot konferenca përgatitore për gjykim

Sot në Hagë do të mbahet konferenca përgatitore për gjykimin në rastin e ish-pjesëtarit të UÇK-së, Salih Mustafa. Nga Gjykata Speciale kanë bërë të ditur ...