Postet nga: Këshilli Prokurorial i Kosovës

Lavdim Krasniqi lirohet nga paraburgimi

Drejtori i suspenduar i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, është liruar nga paraburgimi pas kërkesës së Prokurorisë së Prishtinës.

Prokuroria kërkon paraburgimin e Lavdim Krasniqit dhe zyrtares tjetër të KPK-së

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka paraqitur kërkesën për caktimin e masës së paraburgimit për Drejtorin e Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim ...

Ndalim 48-orësh në Polici për Lavdim Krasniqin, drejtor i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës

Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, është ndaluar në Polici.

Përveç Lavdim Krasniqit edhe një zyrtare e KPK-së u shoqërua në Polici si e dyshuar për keqpërdorim të detyrës

Gjatë ditës së sotme drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, është shoqëruar në polici më saktësisht në Departamentin e Hetimeve pë...

Këshilli Prokurorial pa informacione se pse u shoqërua në Polici Lavdim Krasniqi

Këshilli Prokurorial i Kosovës ende nuk ka informacione të sakta se pse është shoqëruar në Polici drejtori i Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi.

Jetish Maloku zgjidhet kryesues i ri i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Ish- Kryeprokurori i Gjilanit Jetish Maloku është zgjedhur kryesues i ri i Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Ministri Selimi: Me reformën në drejtësi synohet ngritja e llogaridhënies dhe profesionalizmi

Ministri Drejtësisë, Selim Selimi, ka thënë se reforma në drejtësi synon llogaridhënien, efikasitetin e profesionalizmin e sistemit gjyqësor dhe prokurorial.

17 kandidatë synojnë 7 pozita në Këshillin Prokurorial të Kosovës

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka bërë publike listën përfundimtare të kandidatëve që po garojnë për anëtarë të këshillit.