Postet nga: Biblioteka Kombëtare

Biblioteka Kombëtare ndan 30 mijë euro për mbështetje të projekteve të OJQ-ve, publikohet lista preliminare

10 organizata joqeveritare kanë dorëzuar projektet e tyre për të fituar mbështetje financiare në thirrjen e hapur nga Biblioteka Kombëtare e Kosovës (BKK) “Pjetër Bogdani”, ...

Paqartësi rreth klasifikimit të koeficientëve të pagave për punonjësit e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” në Prishtinë ka 71 punëtorë, të cilët presin që pagat e shkurtit t’i marrin sipas Ligjit të ri pë...

Maturantja Esra Osmani sonte hap ekspozitën ‘Utopia’

Ekspozita “Utopia” e maturantes Esra Osmanit hapet sonte në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, “Pjetër Bogdani” në Prishtinë.

Bibliotekat, lexuesit dhe pandemia

Që prej marsit të 2020-tës, bibliotekat komunale të Kosovës si dhe Biblioteka Kombëtare janë mbyllur e rihapur sipas vendimeve të Qeverive në raport me situatën epidemiologjike. ...

Në Bibliotekën Kombëtare hapet ekspozita për familjen Jashari

Është hapur sot në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, ekspozita "Kujtesa e Kosovës: Familja Jashari - në dritën e betejës për ...

Fazli Gajraku: Procesi i digjitalizimit me plotë sfida, duhet ndihma e Ministrisë së Kulturës

Vitin e kaluar Biblioteka Kombëtare e Kosovës, “Pjetër Bogdani” hapi zyrtarisht Bibliotekën digjitale. Qëllimi i themelimit të kësaj biblioteke është digjitalizimi i fondit bibliotekar ...

Shënohet 76 vjetori i themelimit të Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, 'Pjetër Bogdani'

Biblioteka Kombëtar e Kosovës, “Pjetër Bogdani” ka shënuar sot 76 vjetorin e themelimit të saj.

Biblioteka Kombëtare e Kosovës rihapet pjesërisht për studentët

Nga sot Biblioteka Kombëtare e Kosovës ka marrë masat për rihapje të pjesshme të sallave të leximit për përdoruesit duke respektuar masat për parandalimin ...