Punimet në rrjet, KEDS njofton se ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 08.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërpritet:

Dalja 10kV Orllani (kodi: 14015002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Kushevit, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

TS 10/04kV Pompa Dini (kodi: 14000009088) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Konushevc 1 (kodi: 14000009089) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Burric (kodi: 14000009091) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Konushevc-Visokët (kodi: 14000009222) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Konushevc-Berishët ZPRR 2015(kodi: 14000009254) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Sibovc Llapi (kodi: 14000009365) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Sibovc Zeka (kodi: 14000009366) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Sibovc I epërm (kodi: 14000009224) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Konushevc, Sibovc dhe Burricë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Montingu-Bërnicë (kodi: 15019007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Bërrnica, NSH Monting dhe Noti.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, energjizimi i NS 10/0.4 k V Mazgit Syn Hill.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërpritet:

Dalja 10kV Gaçkës (kodi: 40042002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizneset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10kV Rashinca (kodi: 41046001) prej orës 09:30 deri në ora 14:30.

Vendet: Davidovci, Rashinca , Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Agrokosova (kodi: 50000007) prej orës 08:20-08:30 dhe nga ora 10:30-10:40

Vendet: Fabrika e bukës, rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Ceket, Motohia Remont, Deminerët, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi dhe Tyrbeja.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Agrokosova (kodi: 50000007004) prej orës 08:20 deri në ora 10:40

Vendet: rr. Qerim Muriqi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, montim i ndërprerësit të fuqisë ne TS Agrokosova.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboçicë, Krushevë, Zlipotok, dhe Orçushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive-revizion i daljes 10 [kV], shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar.

2.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërpritet:.

Dalja 10kV Dogana Vermicë (kodi: 30035007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, revizion i daljes 10 [kV] ,  shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar.

3.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pirana (kodi: 30034008) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Fshati Piranë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tesionit të mesëm.

4.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grupi i Biznesit (kodi: 30034009) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Grupi i Biznesit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

5.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Reshtani (kodi: 32000017) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Reshtan, Therandë (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1 dhe Reshtani 3.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, përforcimi, bartja  e përçuesve në shtyllë të re në rrugën e Reshtanit.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërpritet:

Dalja 10kV Ibër-Lepenci (kodi: 70000012) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave të dëmtuara dhe pastrimi i trasesë.