Postet nga: biblioteka

Biblioteka e Gjilanit liron nga pagesa lexuesit e saj

Nga 1 janari 2021, Biblioteka e Qytetit në Gjilan, “Fan S. Noli” ka liruar nga pagesa e anëtarësisë të gjithë lexuesit e saj për 3 mujorin e parë të kë...

Leximi gjatë pandemisë, bibliotekat pa vizitorë dhe lulëzim i shitjes së librave

Mbyllja si pasojë e pandemisë shkaktoi tkurrje drastike të vizitorëve në bibliotekat e vendit ndërkohë që libraritë shënuan rritje në shitje të librave gjatë këtij viti.

Biblioteka ‘Hivzi Sulejmani’ në Prishtinë hap sallën e leximit

Nga dita e nesërme, 9 tetor, Biblioteka “Hivzi Sulejmani” në Prishtinë do të hapë sallën e leximit për ata që duan ta shfrytëzojnë.

ASHAK dhuron botimet e saj për Qendrën ‘Libart’

Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës i ka dhuruar një donacion me botimet e saja Qendrës për Edukim dhe Kulturë, "Libart".

Aktivistët e VV-së i bëjnë thirrje Lutfi Hazirit që ta lirojë bibliotekën nga “uzurpimi”

Aktivistët e Lëvizjes Vetvendosje në Gjilan me anë të një aksioni simbolik kanë kërkuar për të dytën herë me radhë që hapësirat e bibliotekë...

Biblioteka e Gjilanit “strehë” për stafin e Drejtorisë së Kulturës, LVV kundërshton "uzurpimin"

Të premten aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje në Gjilan zhvilluan aksion simbolik përmes të cilit kundërshtuan vendosjen e stafit të Drejtorisë së Kulturës në hapë...

Pas raportimit të KALLXO.com, zgjatet orari i leximit në bibliotekën e Filologjikut

Studentët e Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” tashmë kanë mundësi që të shkojnë në bibliotekë dy orë më herët sesa zakonisht.

Mbyllet biblioteka nga të ftohtit në Fakultetin Filologjik

Si pasojë e mungesës së ngrohjes në Fakultetin Filologjik në Universitetin e Prishtinës, biblioteka e këtij fakulteti sot nuk është hapur.