Postet nga: Elbert Krasniqi

Ekonomia mes premtimeve për ulje të TVSh-së dhe kërkesave për pagimin e rrymës në veri

Përfaqësuesit e partive politike nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës shpalosën ...

Premtimet e IRDK-së për zhvillim ekonomik

Të ftuarit në emisionin “Debat Pernime” debatuan për zhvillimin ekonomik. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, IRDK dhe LDK shpalosën programet ...

Elbert Krasniqi: Do të insistoj që rroga minimale të ngritet në 250 euro

Kandidati për deputet nga Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës (IRDK), Elbert Krasniqi, tha se do të insistoj që të ketë ngritje të rrogës minimale në Kosovë.

Elbert Krasniqi: Komunitetit egjiptian ia këpusin rrymën nëse e vonojnë pagesë një ditë, ndërsa në veri po jua paguan shteti

Kandidati për deputet nga Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës (IRDK), Elbert Krasniqi, po e quan diskriminim faktin që egjiptianët duhet të paguajnë rrymën për ...

Elbert Krasniqi: Duhani është luks, duhet t’i ulet TVSh-ja miellit e qumështit

Kandidati për deputet nga Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës (IRDK), Elbert Krasniqi, tha se do të insistoj në Qeverinë e re që të largohet TVSh-ja për ...

Elbert Krasniqi: Në Qeverinë Hoti disa organizata të komuniteteve janë përdorur për pastrim të parave

Kandidati për deputet nga Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës (IRDK), Elbert Krasniqi, ka thënë se disa organizata të komuniteteve jo-shumicë janë përdorur nga Qeveria Hoti ...

Shitësja e frutave u kualifikua dhe u emërua në bord të ndërmarrjes publike

Elbert Krasniqi, anëtar i Komisionit për Ekonomi, Punësim dhe Tregti nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje në KALLXOPërnime ka dhënë detaje se si ...

Krasniqi: Telekomi me para të rimëkëmbjes ekonomike ka paguar borxhin ndaj Z Mobile

Besnik Krasniqi, nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, drejtor i Njësisë për Politika dhe Monitorim të Ndërmarrjeve Publike në Ministrinë e Ekonomisë, në emisionin ...