Hotel Bonita dhe Bonita Luxury me oferta të parezistueshme për Vera2024

Për pushime të mahnitshme dhe relaksuese gjatë gjithë muajve të nxehtë, Hotel Bonita dhe Bonita Luxury edhe këtë vit mbetet zgjedhja e duhur për ju dhe familjen tuaj.

Me oferta të veçanta për të gjitha nevojat tuaja, këtu do të gjeni kënaqësi dhe kujdes të plotë për të gjithë anëtarët e familjes suaj.Në këto hotele të mrekullueshme, çdo detaj është kujdesur për të siguruar që pushimet tuaja të jenë të paharrueshme.

Përveç pamjeve të mahnitshme dhe shërbimeve të nivelit të lartë, ofertat e tyre të posaçme për muajt prill, maj, qershor, korrik dhe gusht janë të përshtatshme për të gjithë, duke përfshirë edhe familjet me fëmijë.

Ofertat për Muajin Prill!

Për ata që preferojnë një përvojë më tërheqëse pushimesh, Hotel Bonita dhe Bonita Luxury ofrojnë paketa të shkëlqyera Half Board dhe Full Board. Këto pako përmbajnë:

Half Board: Vetëm 35 € për person për natë, përfshin mëngjesin dhe darkën bufet, akses në pishinë dhe Aquapark, si dhe Wi-Fi të disponueshëm në të gjitha zonat e hotelit.

Full Board: Me një çmim prej 45 € për person për natë, përfshin gjithçka nga mëngjesi, dreka, deri tek darka, së bashku me avantazhet e pishinës, Aquapark, vend parkimi dhe Wi-Fi.

Për fëmijët, oferta është po aq e persosur. Fëmijët e parë nga 0-5 vjeç janë falas, ndërsa fëmijët nën moshën 6-11 vjeç përfitojnë 50% zbritje nëse akomodohen në dhomë me të paktën 2 të rritur.

Ofertat për Muajin Maj

Për ata që janë të gatshëm të shijojnë një pushim tërheqës në fillim të sezonit të verës, Hotel Bonita dhe Bonita Luxury sjellin ofertën e tyre të veçantë edhe për muajin maj.

Nga data 1 maj deri në 20 maj, vizitorët mund të përfitojnë nga akomodimi i shkëlqyeshëm me shërbimin Half Board ose Full Board në çmime të mrekullueshme.

Half Board: Vetëm 35 € për person për natë, përfshin mëngjesin dhe darkën, për të filluar dhe për të përfunduar ditën me shijen e zgjedhjeve të shumta, mundësi për të shijuar pishinën dhe Aquaparkun për një argëtim tërheqës.

Full Board: Me një çmim prej 45 € për person për natë, përfshin mëngjesin, drekën dhe darkën , për të mos u munguar asnjë vakt i ditës.

Akses në pishinë dhe Aquapark për të shtuar një dozë argëtimi në pushime.

Gjatë gjithë kësaj periudhe ju do të keni vend parkim të garantuar për të lehtësuar udhëtimin tuaj, Wi-Fi të shpejtë dhe i lirë në të gjitha hapësirat e hotelit, për të qenë të lidhur kurdo që të dëshironi.

Ofertat për Muajt Maj-Qershor

Për periudhën nga 20 maj deri në 30 qershor, Hotel Bonita dhe Bonita Luxury ofrojnë edhe pako të tjera tërheqëse:

All Inclusive: Me një çmim prej 75 € për person për natë, që përmban mëngjesin, drekën, snack-un, darkën, pije pa limit nga ora 10:00-22:00 në barin veror, akses në pishinë dhe Aquapark, plazhin privat të hotelit, peshqirët e plazhit me depozitë, vend parkimi dhe Wi-Fi.

Half Board: Për 60 € për person për natë, ofrohet mëngjesi dhe darka, si dhe të gjitha avantazhet e pishinës, Aquapark, vend parkimi dhe Wi-Fi. Edhe për këtë periudhë, oferta për fëmijët është e njëjtë si në muajin prill.

Oferta për Muajin Korrik deri në Gusht

Për periudhën 1 korrik deri në 31 gusht, Hotel Bonita dhe Bonita Luxury ofrojnë edhe pako të shërbimit All Inclusive:

All Inclusive: Me një çmim prej 110 € për person për natë, që përmban të gjitha shërbimet e mësipërme, së bashku me snack-un nga ora 11:30-18:30.

Gjithashtu, oferta për fëmijët përmban zbritje prej 50% për fëmijët nën moshën 6-11 vjeç, ndërsa fëmijët nën moshën 6-11 vjeç përfitojnë 50% zbritje.

Këto oferta të veçanta janë përshtatur për të siguruar që çdo vizitor të përjetojë një pushim tërheqës dhe relaksues, pa u mbingarkuar nga shqetësimet e organizimit.

Kështu që, për një udhëtim të mrekullueshëm në mes të natyrës dhe luksit, rezervoni tani dhe lërini veten të përjetojë një aventurë të paharrueshme në Hotel Bonita dhe Bonita Luxury!

Kontaktet:

Bonita Classic: +355 69 822 9985 dhe Bonita Luxury Resort: +355 69 559 9916

www.hotelbonita.al