Festa e 28 Nëntorit në Hotel Bonita

FESTA E FLAMURIT 28 NËNTORI është një rast për të kujtuar dhe nderuar herojtë e kombit, të cilët kontribuan në formimin dhe mbrojtjen e identitetit shqiptar.

Festa e flamurit është gjithashtu një rast për të festuar dhe shprehur krenarinë për flamurin kuq e zi, që përfaqëson shqiponjën dykrenore të Kastriotëve, simbolin e forcës dhe unitetit të popullit shqiptar.

Festa e flamurit 28 Nëntori është një ditë e gëzuar, por edhe e reflektueshme, për të gjithë shqiptarët, që duan të ruajnë dhe zhvillojnë trashëgiminë e tyre historike, kulturore dhe gjuhësore.

Për nder të FESTËS SË FLAMURIT hotelet Bonita Classic dhe Bonita Luxury Resort kanë përgatitur ofertën për të gjithë shqiptarët.

Pushimet në muajin nëntor janë një mënyrë e mirë për të shijuar klimën e mirë bregdetare, për t`u larguar nga rutina e përditshme dhe për tu çlodhur mirë.

Bonita Classic ofrojn mundësi perfekte për të gjithë me superofertën e nëntorit:

PAKETA BB – 35 euro/për person;

PAKETA HALF BOARD – 45 euro/për person;

PAKETA FULL BOARD – 55 euro/për person;

Kontaktet:

Bonita Classic: +355 69 822 9985 dhe Bonita Luxury Resort: +355 69 559 9916 / www.hotelbonita.al

VIDEO: https://fb.watch/mAqWknFzVx/

Artikuj të tjerë:

  1. Oferta fantastike verore në resortin luksoz me Aqua Park – VIDEO
  2. Hoteli supermodern i vetmi me Aqua Park, ofertë dhe koncept i ri për turistët
  3. Resorti luksoz me AQUA PARK në Golem, mundësi fantastike për të kaluar pushime verore të paharruara
  4. Trendi më i ri i hotelerisë për 2023, Aqua Park dhe 4 pishina – VIDEO
  5. Pushimet verore në hotelin me Aqua Park, 4 pishina dhe kualitet të lartë në Golem
  6. Investimi i fundit hotelier në Golem, destinacion i turistëve vendor dhe të huaj
  7. Hoteli i standardit të lartë në Golem përmbush kërkesat turistike të këtij viti
  8. Hoteli luksoz në të cilin shërbehen ushqime bio të kualitetit të lartë
  9. https://kallxo.com/artikull-i-sponsoruar/hoteli-i-standardit-te-larte-sjell-oferten-all-inclusive-me-40-zbritje/