Postet nga: Lëndim

Dërgohet në QKUK një person pasi goditet me thikë, policia arreston sulmuesin

Pasditën e sotme në sheshin “Hasan Prishtina” në Vushtrri është raportuar dhe inicuar një rast i përleshjes dhe therrje me thikë.

U lëndua duke prerë lisin, vdes në QKUK

Një person ka vdekur në Pejë pasi i njëjti është lënduar aksidentalisht duke prerë një lis.

Lëndohen dy nxënës në Fushë Kosovë nga dritarja e shkollës

Dy nxënës të klasës së shtatë të shkollës “Zejnel Salihu” në fshatin Bardh të Fushë Kosovës dje janë lënduar, pasi që gjatë procesit më...

Tre punëtorë lëndohen në vendin e punës në Gjakovë e Malishevë

Tre persona kanë pësuar lëndime në vendin e punës dje.

Rrahja për hedhjen e mbeturinave, të akuzuarit i rikualifikohet vepra penale

Ndryshimet në Kodin Penal, kanë bërë që rasti i Xhevahir Lumës, i akuzuar për lëndim të rëndë trupor ndaj Isa Lumës dhe Labinot Lumë...

Katër muaj dënim me burg për rrahjen me tërfurk

Gjykata e Mitrovicës e ka dënuar më katër muaj dënim me burg të pandehurin Bedri Saraqi.

Ferizaj, godet viktimën me tullë në kokë

Një person ka marrë lëndime të rënda nga goditjet me mjete të forta në qytetin e Ferizajt.

Gjykata në Prizren vendosë për lëndimin në hyrje të kishës “Zonja Ndihmëtare”

Një incident i ndodhur pranë dyerve të kishës katolike “Zonja Ndihmëtare”, ka përfunduar me lëndim të rëndë për një person dhe me paraburgimin, pë...