Oferta fantastike verore në resortin luksoz me Aqua Park - VIDEO

Është shumë e rëndësishme ku, kur dhe si i kaloni pushimet verore.

Planifikimi i pushimeve verore rekomandohet të bëhet në kohën dhe vendin e duhur për të kaluar pushime plot relaks.

Pushimet verore janë të domosdoshme dhe të nevojshme për mirëqenien personale dhe familjare.

Resorti i ri luksoz në Golem të Shqipërisë, BONITA LUXURY RESORT ofron mundësi fantastike për të kaluar pushimet tuaja në një ambient luksoz dhe komod me shërbime dhe kuzhinë profesionale.

Në Bonita Luxury Resort mund të shijoni Aqua Parkun e bukur të dizajnuar me kujdes të veçantë.

Hapësirat e dedikuara për të rritur dhe fëmijë japin komoditet maksimal.

Rezervoni TANI dhe përfitoni nga OFERTA VERORE.

Në Bonita Luxuy Resort do të kaloni pushime të paharruara.

Rezervimet mund ti bëni duke telefonuar në: +355 69 559 9916 (whatsApp) ose duke komunikuar nëpërmjet FACEBOOK dhe INSTAGRAM.