Investimi i fundit hotelier në Golem, destinacion i turistëve vendor dhe të huaj

Nëse ende nuk keni vendosur ku do të kaloni pushimet tuaja verore këtë mund ta bëni në hotelin më të ri në Golem të Kavajës. Investimi i fundit në këtë pjesë ka sjellur hotelin më të ri luksoz me një koncept krejtësisht të ri, moderne dhe atraktiv. I ndërtuar në afërsi të plazhit dhe i rrethuar me 4 pishina dhe Aqua Park është ky hoteli i vetëm i këtij lloji në këtë rreth. Hotel Bonita Luxury Resort është realizuar me shije dhe kujdes të veçantë për të përmbushur të gjitha kërkesat turistike të 2023-tës.

Hoteli, destinacion i turistëve vendor dhe të huaj

Bonita Luxury Resort posedon 300 dhoma akomodimi, 190 dhoma standarde, 100 apartamente dhe disa suita presidenciale të klasit të lartë.

Si i vetmi hotel në këtë rrethinë me AQUA PARK dhe 4 pishina përreth, 1 olimpike, 1 gjysëmolimpike si dhe 2 të tjera për fëmijë, Bonita Luxury Resort veçohet në këtë pjesë të bregdetit shqiptar.

Plazhi ranor i kompletuar me shtretër kualitativ dhe me Beach Bar modern ju mundëson të harroni diellin përvëlues dhe të freskoheni gjatë gjithë kohës.

Rekomandohet shërbimin ALL INCLUSIVE sepse kjo do të ju mundësojë mendoni vetëm për relaks dhe asgjë tjetër.

Ushqimi është pjesa më kryesore e hotelit sepse Bonita Luxury Resort posedon sallën e ushqimit me mbi 400 ulëse ku servohen llojllojshmëri ushqimesh me shije fantastike nga kuzhinierët dhe stafi i hotel Bonita me eksperiencës dhe traditë.

AQUA PARK-u multifunksional dhe 4 pishina përreth, 2 pishina për të rritur të  nivelit olimpik dhe gjysëmolimpik si dhe 2 të tjera për fëmijë të projektuara me nivelin më të lartë të sigurisë ju mundësojnë të pushoni të qetë dhe të relaksuar.

Mikpritje dhe traditë

Tradita shqiptare dhe mikpritja vërehen duke filluar nga pronarët e hoteleve Bonita si dhe stafi profesional të cilët paraqesin shembullin më të mirë në këtë rreth.

Gjatë qëndrimit në këtë hotel do të ndiheni si në shtëpinë tuaj.

Bonita Luxury Resort është bërë destinacion i pëlqyer nga shqiptarët e Kosovës, Maqedonisë, Luginës dhe padyshim Diaspora shqiptare, ndërsa çdo ditë e më shumë shtohen turistët e huaj nga të gjitha vendet evropiane deri në Amerikën Latine.

Tashmë janë bërë disa dekada që Bonita shërben turistët nga mbarë bota.

Në Bonita Luxuy Resort do të kaloni pushime të paharruara.

Rezervimet në Bonita Luxury Resort

Rezervoni TANI dhe përfitoni nga OFERTA VERORE VERORE.

Rezervimet mund ti bëni duke telefonuar në: +355 69 559 9916 (whatsApp) ose duke komunikuar nëpërmjet FACEBOOK dhe INSTAGRAM.