Postet nga: dash

DASH konfirmon se disa afganëve në Kosovë u është refuzuar hyrja në SHBA

Disa afganëve, të strehuar përkohësisht në Kosovë, u është refuzuar hyrja në Shtetet e Bashkuara, për shkak se të njëjtit nuk kanë kaluar procesin e ...

DASH: Kosova dhe Serbia i zgjedhin vetë prioritetet për politikë të jashtme

“Kosova dhe Serbia janë shtete sovrane, të cilat kanë të drejtë të zgjedhin vetë prioritetet e tyre për politikë të jashtme”, ka thënë një zëdhënës ...

Shkelja e ligjit në burgun e Lipjanit

Departamenti i Shtetit Amerikan ka publikuar një raport ku janë treguar disa parregullsi që janë gjetur në burgjet dhe në qendrat e paraburgimit në Kosovë.

Zbulohet mënyra se si të paraburgosurit intervistoheshin nga autoritetet pa pasur avokat

Raporti i përvitshëm i Departamentit të Shtetit Amerikan (DASH) ka theksuar një numër të parregullsive që kanë ndodhur gjatë vitit në Kosovë.

DASH: Ka të burgosur në Kosovë që dëmtojnë vetën për t’i plotësuar nevojat e tyre

Të dënuarit e vendosur në burgje e në qendra të paraburgimit në Kosovë është dashur që të lëndojnë vetën e tyre vetëm që të marrin vë...

DASH: Ka pretendime të vazhdueshme se policët dhe personeli i Shërbimit Korrektues keqtrajtojnë të paraburgosurit

Në raportin e përvitshëm, Departamenti Amerikan i Shtetit ka theksuar se ka pretendime të vazhdueshme nga të paraburgosurit se këta të fundit keqtrajtohen nga policët e ...

Departamenti Amerikan i Shtetit po shqyrton mundësinë e etiketimit të Rusisë si shtet sponsorizues i terrorizmit

Sipas një zyrtari të lartë të administratës, zyrtarët e Departamentit të Shtetit të SHBA-së po shikojnë çdo mjet në dispozicion për ta mbajtur Rusinë përgjegjëse ...

Demelezi: DASh po i përmend përfitimet e ish pushtetarëve në Bujqësi, me Qeverinë Kurti nuk do të ketë keqpërdorime

Imri Demelezi, zëvendësministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural përmes një publikimi në Facebook ka thënë se Departamenti Amerikan i Shtetit ka raportuar pë...