Trendi më i ri i hotelerisë për 2023, Aqua Park dhe 4 pishina - VIDEO

Hoteli superluksoz i vendosur në Golem të Kavajës paraqet trendin më të ri të hotelerisë të vitit 2023. Bonita Luxury Resort paraqet investimin e klasit të lartë botëror të hotelerisë.

Hoteli ofron shërbime shumëdimensionale për turistët nga mbarë bota. Tashmë ky hotel është shumë i kërkuar nga turistët vendas dhe të huaj. Bonita Luxury Resort është bërë destinacion i pëlqyer nga shqiptarët e Kosovës, Maqedonisë, Luginës dhe padyshim Diaspora shqiptare, ndërsa çdo ditë e më shumë shtohen turistët e huaj nga të gjitha vendet evropiane deri në Amerikën Latine.

E veçanta e hotelit

Bonita Luxury Resort ofron 300 dhoma akomodimi prej të cilave 190 janë dhoma standarde, 100 apartamente dhe disa suita presidenciale të klasit të lartë.

Shërbimi ALL INCLUSIVE ju mundëson shërbime kualitative dhe ushqime të shijshme e kualitative.

Është i vetmi hotel në këtë rrethinë me AQUA PARK-un multifunksional dhe 4 pishina përreth, 2 pishina për të rritur të  nivelit olimpik dhe gjysëmolimpik si dhe 2 të tjera për fëmijë të projektuara me nivelin më të lartë të sigurisë.

Hoteli ofron për turistë plazhin me paisje kualitative dhe me Beach Bar.

Traditë disa dekadëshe

Stafi profesional si dhe pronarët e hoteleve Bonita paraqesin shembullin më të mirë të profesionalizmit dhe mikëpritjes për mysafirët, të ndikuar edhe nga tradita shqiptare.

Tashmë janë bërë disa dekada që Bonita shërben turistët nga mbarë bota.

Në Bonita Luxuy Resort do të kaloni pushime të paharruara.

Rezervimet në Bonita Luxury Resort

Rezervoni TANI dhe përfitoni nga OFERTA VERORE VERORE.

Rezervimet mund ti bëni duke telefonuar në: +355 69 559 9916 (whatsApp) ose duke komunikuar nëpërmjet FACEBOOK dhe INSTAGRAM.