Pushimet verore në hotelin me Aqua Park, 4 pishina dhe kualitet të lartë në Golem

Shumë rëndësi ka të mendoheni mirë para se të vendosni KU do të kaloni pushimet verore.

Tashmë jemi në mes të sezonit veror me plot diell dhe temperatura të larta, prandaj duhet të kujdesemi që këtë pushim ta kalojmë në një vend me standard dhe kualitet të lartë.

Padyshim se këtë dilemë tashmë e ka zgjedhur Bonita Luxury Resort, një kompleksi hotelier i duhur ku do të kaloni pushimet tuaja plot rehati, luks, stil, siguri dhe freski.

Në këtë hotel nuk do ta vëreni diellin përvëlues veror, sepse do të jeni rrethuar nga 4 pishinat me AQUA PARK si dhe plazhin ranorë me Beach Bar.

E kur jemi te pjesa më e rëndësishme e një pushimi, ushqimi – edhe këtë problem e keni të zgjedhur në mënyrën me të mirë të mundshme sepse Bonita Luxury Resort posedon sallën e ushqimit me mbi 400 ulëse ku servohet llojllojshmëri ushqimesh me shije fantastike nga kuzhinierët dhe stafi i hotel Bonita me eksperiencës dhe traditë.

Shërbime shumëdimenzionale ofron hotel Bonita për turistët e saj nga gjithë bota, ndërsa çdo ditë rritet numri i turistëve të huaj nga të gjitha vendet evropiane deri në Amerikën Latine.

Bonita Luxury Resort është bërë destinacion i pëlqyer nga shqiptarët e Kosovës, Maqedonisë, Luginës dhe padyshim Diaspora shqiptare.

Bonita Luxury Resort posedon 300 dhoma akomodimi, pra 190 dhoma standarde, 100 apartamente dhe disa suita presidenciale të klasit të lartë me shërbimin ALL INCLUSIVE.

Si i vetmi hotel në këtë rrethinë me AQUA PARK dhe 4 pishina përreth, 1 olimpike, 1 gjysëmolimpike si dhe 2 të tjera për fëmijë, Bonita Luxury Resort veçohet në këtë pjesë të bregdetit shqiptar.

Gjatë qëndrimit në këtë hotel do të ndiheni si në shtëpinë tuaj.

Në Bonita Luxuy Resort do të kaloni pushime të paharruara.

Rezervoni TANI dhe përfitoni nga OFERTA VERORE.

Rezervimet mund ti bëni duke telefonuar në: +355 69 559 9916 (whatsApp) ose duke komunikuar nëpërmjet FACEBOOK dhe INSTAGRAM.

Bonita Luxury Resort
Bonita Luxury Resort
Bonita Luxury Resort
Bonita Luxury Resort
Bonita Luxury Resort
Bonita Luxury Resort