Ura e Fshejtë, vendi afër të cilit është zhdukur një person - Foto: Facebook

Zhduket Personi që Kërceu në Lumë Afër Urës së Fshejtë

Policia është duke e kërkuar një person që ka kërcyer në lumin Drini i Bardhë dhe nuk ka dalë më.

Adelina Ahmeti 27/06/2017 - 21:06
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight