Paraburgim për të Dyshuarin që Sulmoi Policin

Gjykata Themelore në Gjilan ka caktuar një muaj paraburgim për të dyshuarin M.P

I pandehuri serb, shtetas i Republikës së Kosovës dhe Serbisë, dyshohet se dje në Stacionin Policor në Gjilan ka sulmuar zyrtarin policor F. K., i cili ishte në kryerje të detyrës zyrtare, më këtë rast kanë ndërhyrë zyrtarët e tjerë policor, duke e vënë nën kontroll të pandehurin.

Sipas njoftimit të Gjykatës pas matjes së alkool testit tek i pandehuri ka rezultuar se ka qenë prezentë alkooli në masë 3.79 promila.

Palët kanë të drejtën e ankesës ndaj këtij vendimi në Gjykatën e Apelit.

16 Prill 2018 - 15:00

Adelina Ahmeti 16/04/2018 - 15:00
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend