Postet nga: Gjykata

Shoferi i autobusit shpallet fajtor për aksidentin në Bullgari

Shoferi i autobusit është shpallur fajtor për aksidentin e rëndë që ndodhi në Bullgari ku humbën jetën 45 shtetas të Maqedonisë së Veriut, me përkatësi ...

Prokuroria Speciale kërkon dënimin e Pal Lekajt dhe të tjerëve

Në gjykimin ndaj ish kryetarit të Gjakovës Pal Lekaj, ish drejtorit për Bujqësi, Ismet Isufi, zyrtarit Gani Rama dhe biznesmenit Veli Hajdaraga, të cilët po akuzohen ...

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, Gjykata has vështirësi në kontaktimin e dëshmitarëve me adresa në veri dhe në Serbi

Gjykata Themelore e Prishtinës tha që ftesat ndaj dëshmitarëve në gjykimin ndaj të akuzuarve në rastin e vrasjes së politikanit Serb të Kosovës, Oliver Ivanoviqit, nuk ...

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, gjykata shtyen dy seancat e radhës

Seanca e sotme gjyqësore ndaj të akuzuarve në rastin e vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq pritet të vazhdojë, mirëpo jo edhe dy seancat e radhës të ...

Mungon avokati i njërit prej të akuzuarve, nuk dihet nëse do të nis seanca në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Seanca gjyqësore në rastin e vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq shtyhet për disa minuta sepse avokati Mahmut Halimi, mbrojtës i të akuzuarit Marko Roshiq, ka munguar ...

UP humb betejën e parë ndaj AKA-së për studimet e doktoratës të Fakultetit Juridik

Gjykata e Prishtinës e ka refuzuar kërkesën e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, për shtyrjen e ekzekutimit të vendimit të Komisionit të Ankesave të Agjencisë ...

Apeli e kthen në rivendosje padinë e ish-avokatit komual të Gjakovës ndaj Mimoza Kusari- Lilës

Procesi gjyqësor ndaj Mimoza Kusari- Lilës, e cila është paditur për shpifje nga ish-avokati komunal i Gjakovës është kthyer në rigjykim.

Grupi i dyshuar i fajdexhinjve, prokuroria pretendon se morën deri në 20 mijë euro kamatë

Katër persona janë arrestuar dy ditë më parë në një aksion të gjerë kundër fajdesë të Prokurorisë Themelore në Prizren.